TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Warzywa faszerowane i zapiekane  autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 15,50 zł

Warzywa faszerowane i zapiekane

Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Olimp
ISBN: 9788377070468
Format: 17.0x24.5cm
Liczba stron: 144
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2011 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan na magazynie)
24,90 zł 12,90 zł

W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych – takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor – oraz tych mniej popularnych – takich jak dynia, bakłażan czy cykoria.

Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco – np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą.
Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki – z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami.
Obok szybkich i prostych dań – np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym – proponujemy bardziej wykwintne specjały – np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Atena akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier